Info over chalet "La Folie", "Bois Jolis" en "Petit Nid"

Wij stellen onze chalets “La Folie”, “Bois Jolis” en "Petit Nid" te Oignies-en-Thiérache (Viroinval) te huur. Deze zijn uitgerust voor 5 à 8 personen.

Ze zijn voorzien van al het nodige zonder overbodige luxe.


Ze zijn gelegen in een prachtig bosrijk gebied dat is uitgeroepen tot natuurgebied, vlakbij de Franse grens .

Chalet "La Folie" staat op 2000 m², chalet "Bois Jolis" op 7600 m² en chalet "Petit Nid" op 3000 m²

Het is er enorm rustig, elke dag ontwaken met het gezang van de vogeltjes. Ideaal voor mensen die houden van natuur, wandelen, mountainbike, mountainboard, kajak, paardrijden, paintball,avonturenparcours en in de winter mogelijkheid tot ski en langlauf. De Maasvallei is vlakbij (ong.4km), er zijn ook diverse forellenvijvers in de buurt.

Zoals eerder vermeld zijn de chalets voorzien van al het nodige zonder overbodige luxe. Een tv , sauna , whirlpool en lederen zetels vindt u er niet ! U vindt er wel al het nodige standaardcomfort en voorzieningen om een aangenaam verblijf te hebben.


Chalet “La Folie” beschikt over drie slaapkamers in de vorm van een slaapzolder die toegankelijk is via een steil trapje,  in chalet “Bois Jolis” zijn er drie slaapkamers allemaal op het gelijkvloers en chalet "Petit Nid" heeft twee slaapkamers eveneens op het gelijkvloers.


Chalet "La Folie" beschikt over 1 slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 2 éénpersoonsbedden. Via deze kamer hebt u toegang tot de derde slaapkamer met 1 tweepersoonsbed.


Chalet "Bois Jolis" beschikt over 2 slaapkamers met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 stapelbedden.


Chalet "Petit Nid" beschikt over 2 slaapkamers, 1 met tweepersoonsbed en 1 met tweepersoonsbed met daarboven een hoogslaper voor 1 persoon.De chalets zijn voorzien van voldoende dekbedden en hoofdkussens voor de aanwezige slaapplaatsen. De badkamer in chalet "La Folie” en "Petit Nid" beschikken over een douche, wastafel en toilet, in chalet "Bois Jolis" is dit een bad met douchemogelijkheid, wastafel en toilet. Ze hebben allen een ruime living met houtkachel die dient als hoofdverwarming.


Chalet "La Folie" heeft een gezellige lage keuken met een vrije hoogte van 1m90. Opgelet dus voor enkele laag zittende balken!

De chalets zijn voorzien van een gasfornuis met gasoven en grill, microgolfoven, koffiezet, vaatwas, buiten een bbq, pic-nictafel en een speeltuig voor de kinderen bij "La Folie" en "Bois Jolis".


Enkel voor natuurliefhebbers en mensen die niet op zoek zijn naar luxe maar houden van de simpele waardevolle dingen in het leven !!!

Fuifnummers gelieve zich te onthouden! 

Let wel de chalets zijn rookvrij! Honden zijn toegelaten zonder extra kost!! 

Locatie